Tapijt

Als er nou één product is dat warmte uitstraalt en dat je het zo gewenste ’thuisgevoel’ geeft dan is dat wel tapijt. Kies je voor Hoek Vloeren, de specialist in tapijt in Roden, dan kies je voor een warme en een natuurlijke uitstraling. Je kiest voor warme voeten en hebt de keuze uit verschillende kleuren, dessins en texturen. Behalve de beste PVC vloeren kunnen we je ook op het gebied van tapijt perfect van dienst zijn.

Tapijt specialist in Roden heeft altijd een passend tapijt

We durven de belofte wel te maken dat we ook voor jou het perfecte tapijt voor je in huis hebben. Kies je voor de specialist in tapijt in Roden, voor Hoek Vloeren dus, dan kies je voor merken als Desso, Bonaparte en Parade. Waarmee slechts het topje van de ijsberg benoemd is. Vraag naar de mogelijkheden en kies het voor jou perfecte tapijt. Ook nu zal blijken dat je door te kiezen voor Hoek Vloeren nooit de hoofdprijs betaalt voor alleen het beste tapijt.

Waarom kies je voor tapijt?

  • Keuze uit heel veel kleuren, dessins en texturen.
  • Geeft een warme uitstraling.
  • Hoog- of laagpolig, altijd zacht en comfortabel.
  • Heeft een geluiddempende én isolerende werking.

Hoek Vloeren biedt diverse soorten tapijt

Natuurlijk vind je bij ons alleen de beste tapijtvloeren in Roden. Ongeacht de stijl of de inrichting in jouw huis, er is altijd een tapijt beschikbaar dat hier naadloos bij aansluit. Natuurlijk bieden we de klassiekers maar daarnaast ook de nieuwste trends op het gebied van tapijt. Helemaal hip is tapijt met een print van marmer. Hoewel het niet van echt marmer te onderscheiden is, heeft het toch een veel warmere uitstraling.

Trendy tapijt in een zeer breed kleurenpalet

Het tapijt in Roden in de vorm van een marmerprint kun je perfect combineren met materialen als bijvoorbeeld hout, staal en wol. Het tapijt zal elke ruimte meteen een stoere en industriële uitstraling geven. Hoek Vloeren biedt deze tapijttrend aan in een zeer breed kleurenpalet. Wat dacht je van taupe, wit of beige bijvoorbeeld? Of kijk eens naar vergrijsd groen, camouflage groen of een meer botanische print. Het effect is overweldigend.