PVC Vloeren

Hoek Vloeren

PVC vloeren zijn amper te onderscheiden van echt hout of steen. Naast dat PVC vloeren geschikt zijn voor vloerverwarming, zijn PVC vloeren ook nog eens heel stil én waterbestendig. Met ons uitgebreide aanbod vind je altijd een PVC vloer die bij je past!

Waarom een PVC Vloer?

  • Dé duurzame keuze op het gebied van vloeren.
  • Keuze uit heel veel verschillende dessins.
  • Perfect te combineren met vloerverwarming.
  • Weinig onderhoud en eenvoudig te reinigen.

PVC plak of klik?

Klik PVC is dikker door het kliksysteem wat aan de strook of tegel vastzit of door de ondervloer die nodig is om de vloeronderdelen goed in elkaar te laten klikken. Door het kliksysteem, klik je de tegels of planken eenvoudig in elkaar. Je vloer hoeft voor klik PVC niet speciaal geëgaliseerd te worden, wat bij plak PVC wel het geval is (al heb je dan wel vaak een speciale ondervloer nodig). De doe-het-zelver kan klik PVC leggen. Het is ook makkelijker te demonteren. Zo kan je je vloer mee verhuizen naar een volgend huis of in een andere kamer leggen.

Plak PVC is flexibeler in gebruik omdat je niet te maken hebt met vooraf bepaalde verbindingen. Plak PVC plak je direct aan de geëgaliseerde ondervloer vast. Deze manier van leggen maakt de PVC plakvloer de meest strakke variant onder de PVC vloeren. Door het dunne materiaal heb je haast geen verlies in de hoogte tussen je vloer en plafond. De PVC plakvloer gebruik je wanneer je optimaal de warmte uit je vloerverwarming wilt halen, maximale geluidsdemping wilt en helemaal de vrijheid wilt hebben in welke richting je je vloer legt. We denken graag met je mee over welke vloer het beste bij jouw wensen past.